tisdag 11 maj 2010

Examensarbetet är inlämnat!

Vilken underbar känsla. Jag är tillbaka i Göteborg och examensarbetet är äntligen inlämnat!!!!!!Och det efter bara "lite" krångel med tabeller som helt plötsligt har bytt sidor och inte har velat sitta ihop. Men nu står allt som det ska. Tyvär kommer vi inte få vår opponering förrän på onsdagen innan examen. Det innebär att vi bara har torsdagen på oss att ändra något. Så hoppas verkligen att vi ite behöver ändra allt för mycket!!! Har ju inte tid med sånt när man ska fira examen...






Annars har jag syster yster på besök. Mycket trevligt att ha någon att umgås med. Ännu bättre är det när hon ska upp och jobba och börjar klockan 6 på morgonen. En helt underbar känsla att bara kunna vända på sig när hennes väckarklocka ringer och somna om.


Har även tänat lite agility med Lotta. Främst just nu så tränar vi slalomingångar. Är så mycket lättare att göra det när man har en medhjälpare. Hon börjar förstå nu men det blir fortfarande fel rätt ofta. Så får fortsätta träna!




















1 kommentar:

  1. Tack så mycket! Fina bilder du har!
    Jättekul att du vill träna med oss igen. Det blir träning på torsdag igen. Vi blir nog några stycken iaf. Jag planerar att vara där strax innan sex ungefär!
    :-)
    Må gott!

    SvaraRadera